Informasjon Orange & Green tour 11.-12. juni

Klikk her for informasjon om Red tour

For informasjon om Orange tour / Green tour, se nedenfor. Spilleplan og laginndeling finner dere nederst på siden, under turneringsinformasjonen. Merk spesielt den uthevede turneringsinformasjonen.

Felles turneringsinformasjon for Orange tour og Green tour:

Turneringene arrangeres utendørs i Sandnes idrettspark (Jønningsheiveien). Parkering ved Giskehallen. Vær ute i god tid i tilfelle man må lete etter parkeringsplass. Tennisbanene ligger ca. 150 meter fra Giskehallen, like ved friidrettsstadion.

Ved oppmøte skal alle deltagere melde seg for sekretariatet. Det vil være synlig hvem man skal melde seg til. Viktig at dette er det første man gjør, slik at vi får registrert oppmøte og slipper å etterlyse deltagere.

Vi har ikke egne garderober, men toalettbesøk kan gjøres i Giskehallen. Husk å fylle vannflaska hjemme, da vi ikke har tilgang til vann utenom i Giskehallen.

Vipps vil være eneste betalingsmåte. Deltageravgiften på 200 kr. vippses helst i forkant av turneringen. Velg «Send» og søk på Sandnes Tennisklubb og velg turnering:
Orange tour #660159
Green tour #660160

Når registrering er gjort, har man anledning til å låne baller til å varme opp sammen med de andre på laget sitt. Kampene blir igangsatt av turneringsfunksjonærene. Turneringsfunksjonærene informerer om hvilken bane man skal spille på, hvilke lag som skal møtes, og om man skal spille single eller double. Tomannslag får ingen pause, men spiller sammenhengende i to timer. Spillerne i tremannslag spiller 4×20 min. og har 2×20 min. pause.

Kampregler: Ordinær gametelling, men no ad. Dvs. avgjørende poeng på 40-40.

Foreldre er hjertelig velkomne til å se på kampene, men oppfordres til å holde en viss avstand til kampene for at barna i størst mulig grad kan lære å bli selvstendige. Slapp heller av med en kopp kaffe fra kiosken og slå gjerne av en prat med andre foreldre:) Spillerne dømmer og teller selv, men får hjelp av turneringsfunksjonærer ved behov. Deltagerne skal i utgangspunktet ha trent på dømming og telling på trening i sin egen klubb.

Det er ingen resultatpremiering, men fokus på læring, mestring og idrettsglede.

Turneringen varer i to timer. Det blir armbåndutdeling til alle deltagere. Armbånd samles opp. Tre armbånd gir bronsepokal, fem armbånd gir sølvpokal og sju armbånd gir gullpokal. Vekslingen skjer i spillerens klubb, ikke hos arrangørklubben. Lever armbåndene til din trener når du har samlet opp nok armbånd.

Vi har kiosk med enkelt utvalg. Kaffe, pølser, saft, brus, frukt, kaker etc. Vipps er eneste betalingsmåte. Orange tour #660159 eller Green tour #660160

KONTAKTPERSON: Henning Frøystein 47 84 93 91

HER ER KAMPOPPSATT MED SPILLETIDER OG LAGINNDELING